top of page
processed-9bdebec0-8221-456d-8964-3f87124a7110_fMPN75YE.jpeg

Michelle Mentior is erkend klinisch psycholoog en behaalde haar Master in Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Michelle biedt binnen de groepspraktijk individuele en contextgerichte begeleiding aan (jong)volwassenen die te maken hebben met een niet-aangeboren hersenletsel, gaande van diagnostiek tot de therapie.

Werkwijze
Na een verkennend intakegesprek waarin duidelijk de hulpvraag en verwachtingen van zowel de cliënt als de omgeving verkend worden, wordt er een afspraak vastgelegd omtrent het uitvoeren van neuropsychologische testen.
Op basis van de resultaten van deze testen wordt een behandelplan opgesteld en afspraken gemaakt voor een verdere begeleiding. Doorheen deze begeleiding staat het terug opkrikken van de zelfredzaamheid en het leren functioneren in het licht van het letsel centraal. Dit houdt in dat er oefeningen zullen opgestart worden en daarnaast ook ondersteuning wordt gegeven om deze nieuwe uitdaging de baas te kunnen.
Omdat iedere persoon uniek en anders is, wordt er zoveel mogelijk op maat gewerkt, aangepast aan de noden en verwachtingen van cliënt en omgeving.

Ik bied therapie aan jongvolwassenen en volwassen met uiteenlopende psychische klachten. Ik werk vanuit de conventie van eerstelijnspsycholgen voor verschillende thema's waaronder zelfzorg, piekeren, zelfwaarde, grenzen stellen, leven in het nu...”

Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te leven!


 

Contacteer Michelle:
0491 33 29 28
mentiormichelle@hotmail.com

bottom of page